Blogg

RSS

Mäklare i Mölndal hittade perfekt boende

28 jun 2022

Vad man önskar av sitt boende är olika från person till person. Där är en kontakt med mäklare i Mölndal optimal för att få de svar om bostäder man behöver.

Efter att ha fått jobbet som avdelningschef på varuhuset i Göteborg insåg Anna att hon inte tänkt på boende. Att hon skulle få jobbet hade känts otroligt. Men nu stod hon här och paniken började ta form i hennes bröst. Var skulle hon börja leta för att hitta ett nytt hem?

Hon googlade fram en karta för att se vad som fanns runt Göteborg. I stan vågade hon inte ens tänka på vad priserna låg på. En mäklare i Göteborg gav henne en hemsidan till en mäklare i Mölndal. Hon kunde lika väl börja där som någon annan stans och bokade en tid för besök.

Mäklaren var genuin och hjälpsam

Det var en vacker dag när hon körde in i Mölndal. Hon tittade på klockan och såg att hon kom precis lagom för att parkera och gå till mäklarkontoret. Där mötte Maria upp och bad henne slå sig ner på hennes kontor. Samtalet flöt på medan Maria bjöd på kaffe och sedan visade henne några objekt.

Flera av lägenheterna hade potential att bli ett hem. Mäklaren visade området kring centrum och vid ett café satt flera människor i olika åldrar och samtalade. Maria berättade om ett volontärprogram hon deltog i. Det väckte Annas intresse. Hon bad mäklaren berätta och plötsligt visste Anna att det var här hon ville leva. Kontakta en mäklare här: www.mäklaremölndal.com

Aktivitet på sportlovet med hyra av projektor i Stockholm

11 jun 2022

För den som har tillfälligt behov av en projektor i Stockholm finns det möjlighet att hyra. Den kan vara till nytta vid aktivering av ungdomar på sportlovet.

Att aktivera barn och ungdomar på sportlovet är inte alltid så lätt. I många delar av Sverige är det ovanligt att det är vinterväder under sportlovet. Det blir minst sagt riskabelt för kommuner att planera för utomhusaktiviteter. Risken för dålig uppslutning är överhängande när det regnar och blåser utomhus.

Man får i stället ta till de inomhusaktiviteter som går att genomföra i kommunens olika lokaler. Det kan vara idrott. Men det är lika bra att erkänna att TV-spel är det som lockar dagens ungdomar mest. LAN-spel har till exempel blivit väldigt populärt. Då spelar man tillsammans med andra i ett lokalt nätverk.

Hyra av projektor för TV-spel

I Nacka kommun bestämde man sig för att satsa på konceptet. Närheten till Stockholm gjorde att det var enkelt att hitta ett företag där man kunde hyra projektor. Hyran för en vecka blev inte mer än några tusenlappar. Utbildning i handhavandet ingick, men det gick även att få hjälp med att rigga utrustningen.

Upplägget blev verkligen en stor succé. Ett schema fick göras för att ge rättvis fördelning mellan platserna. Som tur är så har ungdomar inget problem att vända på dygnet, så dygnets alla timmar kunde utnyttjas. Kanske hade föräldrarna hellre sett att barnen ägnade sig åt fysisk aktivitet, men en gemensam aktivitet som denna var ändå bättre än att ungarna bara satt hemma på kammaren.

Översättningsbyrå i Stockholm gynnar turismen

9 jun 2022

Översättningsbyrå i Stockholm kan användas för att översätta viktiga dokument. Dessutom är det en fördel att använda proffs när man ska göra reklam utomlands.

Det lilla hotellet kanske inte var något lyxhotell, men det som inte fanns i moderniteten fanns definitivt i charm. De flesta gästerna var återkommande och bokade in sig långt i förväg. Särskilt populärt var hotellet bland holländare och asiater. Lite märkligt kan man tycka, men det pittoreska tillsammans med naturen gjorde platsen magisk.

André och Lisa hade bestämt sig för att locka fler utländska turister till hotellet genom att annonsera i de tidigare nämnda länderna. För att nå dem på bästa sätt bestämde de sig för att översätta en broschyr de redan hade och försöka få ut dem till respektive land. Så nu letade de efter en översättningsbyrå.

Samarbete med översättningsbyrå i Stockholm

Efter att ha kontaktat flera företag bestämde de sig för en översättningsbyrå i Stockholm av flera anledningar. De hade stor kompetens och var dessutom väldigt trevliga att ha och göra med. Samtidigt hade översättningsfirman möjlighet att översätta till väldigt många språk om paret skulle vilja expandera och hitta nya marknader.

Företaget hade frågat om de fick frihet att översätta så att det passade marknaden i de respektive länderna och det fick de. Slutresultatet blev, enligt holländska vänner till paret, mycket bra. Genom stamkunder hade de fått rekommendationer om vart de kunde vända sig för att få ut sitt budskap i de båda länderna. Nu var det dags att kontakta dem och hålla tummarna för en fullbokad framtid. Kontakta en översättningsbyrå här: www.översättningsbyråstockholm.se

Kontorsinredning som är lika bekväm som den är fin

28 maj 2022

Letar du efter snygg kontorsinredning till din arbetsplats? Med rätt detaljer kan du få ett riktigt trivsamt kontor att arbeta och spendera din dag i.

Letar du efter inredning till ditt kontor? Vill du få det sådär riktigt perfekt så man bara tappar hakan när man kommer in? Man behöver inte nöja sig med att ha det antingen fint eller bekvämt, utan det går att få både och. Det gäller bara att hitta rätt ställe att leta kontorsinredning hos.

Beroende på vart du bor i landet har du olika många affärer att gå in och kolla i. Kanske vill du inte shoppa i de vanligaste affärerna, utan vill ha en mer lyxig känsla. Trots att du bor långt ifrån en sådan butik, kan du få det. För tack vare att det finns så otroligt mycket online, kan du i lugn och ro sitta hemma och klicka hem dina saker.

Allt spelar roll när du väljer kontorsinredning

När man skapar ett hem, så spelar alla detaljer roll. Allt från soffan du väljer till den lilla lampan som står i hörnet. Detsamma gäller när du inreder ditt kontor. All kontorsinredning spelar roll, och du behöver tänka på detaljer såsom tavlor, lampor och även om du vill ha någon prydnad.

Tillsammans blir det komplett. Matcha detaljerna med möblerna du väljer. Var kräsen när du väljer dina saker. På arbetet vill man vara effektiv och ha mycket energi. Att ha det trivsamt gör det enklare att jobba fokuserat.

Nyttan av ett företagslarm på veterinärkliniken i Stockholm

26 maj 2022

Oavsett vilken verksamhet du bedriver i Stockholm med omnejd så kan ett företagslarm vara väl värt pengarna. Det ger dig trygghet och därmed bättre sömn.

Jessica låg och sov när mobiltelefonen plötsligt väckte henne klockan tre på natten. Yrvaket ryckte hon den till sig och såg på displayen att det var ett samtal från larmcentralen. Hjärtat for upp i halsgropen. Vad hade nu hänt? Hon började genast oroa sig för att det hade varit inbrott på veterinärkliniken som hon drev.

Personen från larmcentralen informerade mycket riktigt om att det hade skett ett inbrott. Larmsystemet på kliniken hade aktiverats fyrtiofem minuter tidigare. De hade snabbt haft personal på plats som hade kunnat konstatera att ett fönster var krossat. De tog sig in i lokalen med hjälp av sina nycklar och hittade snabbt förövaren som fortfarande var kvar.

Tacksamhet över ett företagslarm i Stockholm

Larmcentralen informerade Jessica om att de hade avhyst mannen och säkrat lokalerna. Lyckligtvis hade han ännu inte lyckats ta sig in i säkerhetsskåpet där medicinerna förvarades. Det var verkligen en lättnad för Jessica att höra. Hon kunde pusta ut.

Det var inte länge sen som Jessica hade låtit installera ett företagslarm. Nu var hon verkligen tacksam över att hon inte hade skjutit upp det ytterligare. Det var en trygghet att veta att någon hade koll på hennes klinik i Stockholm när personalen inte var där. Det borgade för god sömn. Att bli väckt de enstaka gånger som något verkligen hade inträffat var ett litet pris att betala.

Betydelsen av bra kontorsbelysning Stockholm

24 maj 2022

Byt till ny kontorsbelysning i Stockholm för att ge din personal bästa arbetsmiljö och förutsättningar för att göra ett gott arbete. Spara även in på elen.

För den som driver arbete på ett kontor finns det mycket att tänka på. Först och främst behöver man kunna erbjuda rätt tjänster till bra pris. För det behöver man kompetent och erfaren personal, men dina anställda behöver också bra förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb. Tänk inte bara på vidareutbildningar. Det finns annat som är minst lika viktigt.

Personalen behöver helt enkelt en bra arbetsmiljö. Den betyder oerhört mycket för personalens välbefinnande och är en grund för att de ska orka med långa dagar. Primärt tänker man ofta på ergonomi - bra stolar och höj- och sänkbara bord så man kan växla arbetsställning. Men glöm inte belysningen.

Välj ett proffs på kontorsbelysning i Stockholm

Ergonomi är absolut viktigt och kanske avgörande för att de anställda ska vilja stanna kvar. Men minst lika viktigt är att välja rätt belysning till kontoret. Dålig belysning ger trötta ögon som leder till trötta hjärnor och dåligt utfört arbete. Vid datorarbete är det extra viktigt med anpassad belysning med bra bakgrundsljus.

En professionell firma kan utgå från de behov som finns i din lokal. De kan skapa en miljö med behagligt ljus som borgar för effektivt arbete vid skärmar och överallt annars. Det kan till och med vara lönsamt avseende energikostnader att byta till bättre belysning. Med LED-belysning kan du uppnå såväl det som bästa ljus. Det finns bara vinster!

Laddstationer på företag växer så det knakar

10 maj 2022

Vill du hänga med i utvecklingen är det läge att skaffa laddstation till företaget. Det ger dina anställda mer effektiv tid. De laddar medan de är på jobbet.

För att du ska kunna installera en laddstation krävs det en del saker. Först måste du ha tillstånd av markägaren. Du behöver ta reda på om det krävs bygglov. Det gör det oftast inte. Men om du tänker ha ett litet skyddande tak kan du råka ut för att du måste skaffa bygglov.

Kolla sedan upp med ett elnätsbolag var det finns el i närheten. Det är ju av största vikt att du ansluter till ett elnät för att få allt att fungera. Sedan ska du ta in offerter från olika försäljare. De hjälper till med allt. Men det kan variera kraftigt i deras prissättning. Kolla vad som ingår.

Laddstation på företaget är en bra investering

En företagsladdstation är till nytta för alla anställda. Det innebär också att du själv äger elen och inte behöver betala någon annan. Det är bara anslutningen till elnätet som ligger bland dina framtida räkningar. På plussidan ligger glad och nöjd personal som gör sitt bästa på jobbet.

Att investera i en laddstation för företag är att investera lite i din och andras framtid. Det kommer att komma mycket gott ur det hela, inte minst ekonomiskt. Har dina anställda en förmånsbil kommer det bli så mycket bättre om de kan ladda den medan de är på jobbet. Kom ihåg att välja en bra utrustning.

Porttelefon med eller utan kamera för BRF

12 apr 2022

En porttelefon för BRF kan kombineras med en kamera som skapar säkerhet och trygghet för de boende och gör det lätt när någon vill besöka fastigheten.

En gång i tiden fanns det bara en ringklocka med namnskylt vid porten som man ringde på. Därefter fick den man skulle hälsa på antingen komma ner och öppna eller stoppa in nyckeln i lite tidningspapper och kasta ner den på gatan. Nästa steg i utvecklingen var att det gick att trycka på en knapp inne i lägenheten och porten öppnades. Ofta resulterade det i att obehöriga ringde på alla portklockorna och hoppades att någon skulle vara för bekväm för att komma ner eller titta efter vem som ringt och bara trycka på öppningsknappen. Utvecklingen har gått vidare och nu finns moderna porttelefoner för BRF med kamera som höjer säkerheten i fastigheten och gör att obehöriga inte kan komma in.

En modern porttelefon för BRF höjer säkerhet och trygghet i fastigheten

En modern porttelefon fyller samma funktion som de äldre men har den fördelen att man kan tala med den som ringer på. Det går dessutom att komplettera porttelefonen med en kamera så att man ser vem som står utanför porten. Har fastigheten redan ett passersystem för BRF kan man koppla ihop porttelefonens funktioner med resten av systemet. Den som ringer på kopplas direkt till den mobiltelefon eller hemtelefon som besöket gäller. När du kontaktar ett företag som arbetar med porttelefon för BRF hjälper de till att hitta den lösning som passar din bostadsrättsförening bäst.

Transportörer – världen klarar sig inte utan dem

23 mar 2022

Transportörer har egentligen bara ett enda uppdrag. Det är att göra jobbet enklare för dig. I förlängningen håller det också världen och ekonomin i balans. Idag är vi helt beroende av dem.

Livet är fullt av olika slags transportörer. Bussar, tåg, spårvagnar, cyklar och bilar. Ett hjälpmedel som hjälper dig att ta dig från punkt A till punkt B. Och kanske tillbaka igen. Det är väl det du förväntar dig av en transportör. Varken mer eller mindre. Det finns dock många fler varianter på transportörer än sådana som transporterar människor. En klassisk rullbana till exempel. Eller en bandtransportör, eller kanske en lamellkedja. Fabriker och industrier skulle aldrig klara sig utan dem. Löpande band-principen har verkligen banat väg för de som levererar transportörer. Med tanke på vilka slags produkter som finns på marknaden inom kategorin idag skulle det aldrig gå att gå tillbaka och transportera “för hand” igen.

Transportörer håller ekonomin i balans

Frågan är vad som skulle hända om en magisk ande en dag bestämde sig för att knäppa med fingrarna och inom loppet av en sekund utradera alla industriella transportörer från jordens yta. Produktionen hade totalstannat. Det hade blivit fullständigt kaos. Allting hade stått stilla, inga leveranser hade kunnat göras och ekonomin hade helt och hållet kapsejsat. Oavsett ekonomiskt system. Säg hejdå till kapitalism, socialism eller liberalism. Säg hej till ett förhistoriskt samhälle med kurirer och nästan icke-existerande produktion. Det är rätt bra att ha transportörer till hjälp när man tänker efter. För hela världens skull.

Bra möjligheter när det gäller solpaneler för lantbruk

17 mar 2022

Många lantbruk överväger att investera i alternativa energikällor för både gården och ekonomin. Att investera i solpaneler för lantbruk är ett steg framåt.

Över hela Sverige finns jord- och skogsbruk i olika storlekar. Allt från de storskaliga gårdarna till månskensbönder. Även om man gärna vill göra vinst på sitt arbete så ligger det i bakgrunden att göra ett bra arbete även för djur och natur. Att ta hand om ett lantbruk är ingen dans på rosor direkt, även om många utomstående kanske tror det. Ofta visar reklambilder som kommer från lantbrukslivet ljuvliga kor i lätt dimma en vacker sommardag. Ibland skulle man kanske gärna visa en sliten bonde som försöker plöja i en åker som mest liknar en lervälling.

Solpaneler för lantbruk nu och i framtiden

Har man en gård finns det ofta mångåriga planer för hur marken ska användas. Det är både bete och sådd som planeras för att få ut det bästa av grödorna. Är man intresserad av solpaneler för lantbruk kan det vara värt att titta lite uppåt. Många gårdar har byggnationer anpassade för jordbrukslivet såsom maskinhallar och ladugårdar. Dessa byggnader har många gånger tak som passar ypperligt för solpaneler.

Det är en investering som dels kan ge en extra energikälla till gården, men även en extra slant att stoppa in i verksamheten framöver. Solpaneler är en långsiktig investering som ger skjuts åt gården in i framtiden. Med hjälp av solpanelerna är man också med och moderniserar gården för att finnas kvar även i framtiden.

Pålitliga företagslarm – håller tjuven borta

15 mar 2022

Trygghet är A och O på företaget och man vill inte få påhälsning av tjuvar. För att skydda egendomen och öka tryggheten för de anställda, bör varje verksamhet investera i ett företagslarm.

För att öka säkerheten på jobbet är det smart att installera ett pålitligt företagslarm. Man ska inte ge tjuven chansen, för då tar han den förmodligen. Ett säkert larm kan inkludera ett klassiskt inbrottslarm som är kopplat till en larmcentral kombinerat med en övervakningskamera. Det bästa är ju om man kan avskräcka inbrottstjuvar och på så sätt undvika inbrott. Skulle det sedan ändå ske ett inbrott trots detta, är det i så fall bra om man kan identifiera tjuven via övervakningskameran och kunna ha väktare och polis på plats efter att larmet har gått.

Uppgradera ert befintliga företagslarm

Vet ni med er att ni hade behövt uppgradera ert befintliga larm eller om ni är på jakt efter ett helt nytt, finns det ett stort urval på marknaden idag. Det viktigaste är att ni vet vad som krävs för att öka säkerheten i er verksamhet. Ibland kanske man bara behöver komplettera sitt befintliga larm med en kamera eller lite skyltar som talar om att området är övervakat. Sådant kan räcka för att tjuven ska lägga benen på ryggen. Oavsett vilken verksamhet ni bedriver så är det smart att skydda sin egendom mot olaga intrång eller inbrott. Kolla närmare på vem som kan leverera säkra inbrottslarm och företagslarm i ert område och se efter vad de har som kan passa just er.

Cellgummi - ett utmärkt val för krävande miljöer

3 mar 2022

Ska ni täta om era fönster eller ytterdörren? Eller kanske behöver bilen få nya lister? Oavsett vilket det gäller så ska ni välja cellgummi. Läs vidare här om varför ni ska välja just det.

Era fönster och ytterdörren i det nya huset drar så väldigt. Ni har sedan ni flyttade in gått igenom alla fönster för att se var det drar ifrån som mest. Men det är faktiskt alla husets fönster som har dålig tätning. Så även när det gäller ytterdörren på huset. Ni behöver täta om för att inte få det svinkallt i huset i vinter. De gamla listerna som suttit där innan måste ha varit väldigt slitna och inte blivit bytta på väldigt många år. Ni kollar runt lite vad ni skulle kunna använda er av för något och kommer fram till att cellgummi blir det ni ska använda till fönstren och dörren.

Med cellgummi får ni tätade fönster

Cellgummi är ett utmärkt val när det gäller att täta. Det kan handla om allt från fönster och dörrar till bilens lister. Även andra krävande miljöer använder sig av cellgummi för att få riktigt tätt. Cellgummi finns i olika storlek och format, allt för att det ska passa väl till det ändamål det ska användas till. Materialet är formbart, väldigt elastiskt och har en lång livslängd. Med hjälp av detta kommer ni inte att frysa i vinter. Era fönster och ytterdörren kommer vara rejält täta. Ni kommer nog inte behöva täta om fönstren på väldigt många år.

En ny företagsskrivare

22 dec 2021

Eftersom behovet av skrivare kan variera så är den bästa lösningen att hyra en företagsskrivare med fast månadsavgift, det är onödigt att binda upp sig så man tar en utan bindningstid.

Periodvis kanske man behöver många skrivare på ett företag. Det kan vara att man har behov av en stor färgskrivare som kan göra både A4- och A3-utskrifter för det löpande. Sedan kan man behöva en eller ett par bordsskrivare också för att kunna skriva ut avtal eller brev på ett smidigt sätt utan att behöva gå iväg.

Då är det onödigt att köpa in maskiner eftersom de kommer att få stå oanvända långa perioder. Att hyra skrivare precis när de behövs blir då det bästa alternativet. Därför finns det företag som hyr ut skrivare av hög kvalitet men utan bindningstid. Man kan hyra skrivaren månadsvis och bara så länge som man behöver den.

Företagsskrivare av hög kvalitet med fast månadsavgift och med service

Skrivarna hyrs dessutom ut med en fast månadskostnad och de levereras till den plats där de ska stå. En tekniker kommer ut med maskinen, packar upp och installerar den där den ska stå.

Teknikern ser till att allt fungerar och att någon eller några på plats får alla instruktioner om hur den fungerar. Den blir också ansluten till företagets nätverk, sedan är det bara att börja använda den.

Självklart ingår service på maskinen om något blir fel. Man kontaktar bara de som hyr ut företagsskrivaren och en tekniker kommer på plats för att fixa problemet.

Vad händer med personalen när ett företag går i konkurs?

13 dec 2021

Vad som händer med personalen när ett företag går i konkurs beror helt på vad det är för företag och vad det finns för medel. Om det rör sig om ett välskött företag i övrig så kan det bli så att konkursförvaltaren driver vidare företaget tills det dyker upp en lämplig köpare som sedan får överta företaget med personal och allt.

I vissa fall så måste konkursförvaltaren säga upp de anställda då det inte finns pengar att betala löner. Om det inte finns tillräckligt med tillgångar i konkursboet att betala de löner eller semesterersättningar som finns innestående så träder lönegarantin in vilket betyder att personalen får betalt av länsstyrelsen istället. Ibland saknas de bokföring och andra typer av dokument som visar vilka som varit anställda av företaget. Det är då viktigt att den anställde själv kan visa att den varit anställd genom till exempel lönespecifikationer eller anställningsbevis så att den kan få tillgång till lönegarantin.

Konkurs - så går det till

Ett företag kan ansöka om konkurs själv om det har likviditetsproblem. Även andra som företaget är skyldig pengar, så kallade borgenärer, kan ansöka om ett företags konkurs ifall de inte får betalt. Facket kan ansöka om ett företags konkurs om de inte betalar ut det som de är skyldiga fackets medlemmar. Man ansöker om konkurs hos tingsrätten och det är även de som beslutar om ett företag skall sättas i konkurs. Ifall företaget själv ansöker om konkurs brukar de få svar direkt.

När konkursen blivit beviljad så tillsätts en konkursförvaltare, det är en jurist som ser över företagets ekonomi och ser till att de skulder som finns betalas i så stor utsträckning som möjligt. Man får vara beredd som borgenär att det kan ta tid innan man får sina pengar. Mindre konkurser brukar vanligtvis ta mellan ett halvår till ett år att avsluta, konkursen för större företag kan ta mellan två till tre år. Konkursförvaltaren är dock skyldig att agera skyndsamt.

Vad innebär näringsförbud?

Om en företagare bedrivit sin näringsverksamhet på ett oaktsamt sätt så att bolaget eller företaget satts i konkurs, eller om personen gjort sig skyldig till ekonomisk brottslighet så kan den beläggas med näringsförbud i 3-10 år. Ett näringsförbud innebär att man inte får bedriva näringsverksamhet eller ledning i någon annans företag, inte får vara bolagsman, inte sitta i styrelsen för en ekonomisk förening eller i ett aktiebolag, inte ha röstmajoritet i ett aktiebolag, inte vara firmatecknare, inte vara anställd eller ta uppdrag i en liknande näringsverksamhet som den som du fått näringsförbud för. Det är straffbart att bryta mot näringsförbudet och det kan ge fängelse i upp till två år. Man kan anmäla överträdelse av näringsförbud till Kronofogden.

Kontorsstädning Stockholm - kvalitet före kostnad

5 dec 2021

Kan ni förbättra er arbetsmiljö på ett relativt enkelt och billigt sätt? Företag idag ser att lojaliteten sällan sätts i första rummet. Anställda tenderar att söka lyckan hos andra och ett av de bästa sätten att behålla kompetens - utöver, givetvis, en högre lön - är att se över arbetsmiljön.

Man ska känna sig hemma på jobbet. Det ska vara trivsamt att gå in genom dörrarna, man ska känna att arbetskamrater blir som en extra familj och man ska som anställd känna att man är uppskattad och får arbetsuppgifter som, sett till press, är rimliga att ta sig an och hinna med. Utöver detta så handlar en god arbetsmiljö även om hygien och renlighet.

Det är också gällande detta som de riktigt stora investeringarna finns för företag. Utökad kontorsstädning i Stockholm kostar inte många extra kronor i budgeten - men det kan göra en enorm skillnad i balansräkningen och i bokslutet.

Därför ska du välja bättre kontorsstädning i Stockholm

Det finns starka argument till varför kontorsstädning ska vara en prioriterad fråga för företag. Ett sådant handlar om det vi nämnde ovan: trivseln. All forskning visar på att vi trivs bättre i rena miljöer. Är det rent och doftar fräscht så trivs vi bättre - och med en bättre trivsel så kommer en högre prestationsförmåga på köpet. Dessutom så blir vi villiga att hålla rent själva också. Om det är smutsigt i den miljö vi vistas i så spelar det ingen roll hur min egen arbetsstation ser ut. Är det däremot rent runtomkring så blir vi mer benägna att lägga saker till rätta då arbetsdagen lider mot sitt slut.

En annan fördel med bättre kontorsstäd i Stockholm handlar om sjukdagar. Vi blir mer exponerade för olika sjukdomar i smutsiga miljöer än i rena. Här kan exempelvis ett utökat fokus på rengöring av kök och toalett vara en nyckel till att begränsa antalet sjukdagar för ett företag. Ett enkelt sätt att lösa ett ganska stort och kostsamt problem. Hur mycket kostar varje sjukdom ert företag i form av minskad produktion? Här finns pengar att spara!

Den tredje stora fördelen med kontorsstädning handlar om den egna profilen. Ni kommer inte enbart att ha anställda på kontoret. Med jämna mellanrum kommer potentiella kunder, investerare och affärspartners att boka in möten. Ärligt talat: hur stor chans är det att ni ger en bra bild av företaget om det är smutsigt i lokalerna? Sådant syns och betydligt mer än man tror. Därför kan kontorsstädning även vara något som påverkar försäljningen positivt.

Så hittar ni rätt kontorsstädning i Stockholm

Flexibilitet och erfarenhet är viktiga faktorer att fokusera på när man letar efter en städfirma för kontorsstädning. Städningen sker på obekväma tider och då lokalerna är tomma. Det är viktigt att den inte stör de anställda i arbetet. Man ska även klargöra vad som ska städas och vilka områden som mest fokus ska läggas på - exempelvis toalett och kök.

Att erfarenhet är viktig bevisas av all teknisk apparatur och exempelvis alla datorer som finns: städfirman måste klara av att rengöra sådana utan att de går sönder. Att säkerhet är viktigt måste även det tas med i beräkningen. Vem städar - och kan du lita på att ingenting försvinner? Hitta rätt städfirma och ta er tid att undersöka marknaden i Stockholm. Fokus bör ligga på kvalitet snarare än pris. Belöningen kommer ändå!

← Äldre inlägg