Blogg

RSS

Utförlig garagestädning i Stockholm - Få ditt garage att glänsa som en faraos skattkammare

21 Apr 2023

Det finns inget som slår känslan av att ha rensat sitt garage från alla gamla och oanvända saker som bara tar upp plats och samlar damm. Men när du väl har fått bort alla dessa saker, är det vanligt att du upptäcker att det finns smuts som är lika gammal som Stockholm själv. Lyckligtvis finns det en lösning - utförlig garagestädning.

Upptäck dolda skatter

Att rensa ut garage kan vara en fascinerande upplevelse. Du kan upptäcka saker som du inte har sett på åratal, och det är som att göra en arkeologisk utgrävning. Men istället för att hitta guldskatter och forntida gravmålningar, hittar du olja och ingrodd smuts som verkar omöjligt att få bort. Det kan kännas frustrerande när du har ansträngt dig för att rensa ut allt och ändå ser smuts och fläckar överallt.

Professionell garagestädning

Lyckligtvis finns det hjälp att få i Stockholm. En professionell garagestädning kan göra underverk för ditt garage och ge det en glans som är värdig en faraos skattkammare. Det finns specialanpassade metoder och maskiner som gör att städningen går snabbt och effektivt, och du slipper ligga på knä och skrubba eller helt enkelt ignorera problemet.

Få ett skinande rent garage

Med hjälp av professionell garagestädning kan du njuta av känslan av att ha gjort en stor och effektiv insats. Golvet i ditt garage kommer att glänsa och se ut som att det är värdigt en faraos skattkammare. Det är en känsla av renhet och ordning som du kommer att uppskatta varje gång du går in i ditt garage.

Anlita en certifierad elektriker i Stockholm

9 Apr 2023

Behöver ni fler eluttag i hemmet? Alla elarbeten stora som små, måste utföras av en behörig elektriker. Här kommer några användbara tips för er i Stockholm.

Är ni trötta på förlängningssladdar och grenkontakter? Anlita en certifierad elektriker och installera fler vägguttag. En seriös elektriker åtar sig både små och stora uppdrag. Elektriker kan hjälpa till med installation av en laddstolpe, spottar i taket, utomhusbelysning och mycket mer. Att själv ge sig på och göra olika elinstallationer är farligt men också förbjudet.

El är komplicerade saker och felaktiga elinstallationer kan leda till både brand och livsfarliga olyckor. Utför man elinstallationer själv eller anlitar en obehörig elektriker kan man inte få ut något på hemförsäkringen om något skulle gå fel. Var därför noga med att anlita en elektriker som har rätt behörighet.

Ta in offerter från några olika elektriker i Stockholm

Det händer att elledningar går sönder och att elen hemma slutar att fungera. Då kan man ringa en elektriker i Stockholm som har jour och snabbt kan rycka ut. När man som privatperson anlitar en elektriker kan man använda sig av rotavdraget på själva arbetskostnaden, vilket får ner priset en hel del.

Hur mycket det kostar att anlita en elektriker beror på materialåtgång och hur lång tid det tar att utföra uppdraget. En seriös elektriker ska i förväg kunna tala om hur mycket det kommer att kosta. Om det inte är akut kan man också först begära in offerter från några olika elektriker och jämföra priser.

Stort värde i att anlita en städfirma i Stockholm

1 Mar 2023

Att städa är en nödvändighet som alltid för något gott med sig i slutändan. Man mår helt enkelt lite bättre om man vistas i en ren och fräsch miljö – oavsett om det handlar om sitt eget hem, sin arbetsplats eller i någon offentlig byggnad.

Hygien är viktig och av den anledningen så fyller städning även en stor roll sett ur ett hälsoperspektiv då en sådan tar bort och dödar många av de baciller och bakterier som annars skulle resultera i sjukdomar. Kort sagt; städning och en ren miljö fyller en stor funktion och är – som vi sa – en absolut nödvändighet. Men – och här är baksidan; det är jobbigt att städa och det tar en lång tid att göra det. Dessutom så måste det ske frekvent också där åtminstone en dag i veckan ska läggas på detta.

Just tiden i kombination med att det handlar om en noggrannhet och ett hårt jobb gör att många väljer att anlita en städfirma i dagsläget. Det vill säga, man är beredd att lägga pengar på att få ett rent hem och på köpet så får man också mer fritid att lägga på sig själv och på sin familj. Att anlita en städfirma är något som ökat rejält sedan det blev möjligt att dra halva arbetskostnaden för arbetet och här kan man säga att rut-avdraget verkligen gjort livet lite lättare för många familjer; familjer som till stor del visat sig leva och bo i någon av de större svenska städerna. Rut-avdraget har nämligen använts som mest i Stockholm, Göteborg och Malmö och det här har en enkel förklaring: familjer där har generellt mindre tid att avsätta på städning än vad familjer i andra städer har. 

Värdet i att kunna kom efter en stressig dag på jobbet, efter trängseln i tunnelbanan, efter att ha fastnat i trafiken på Essingeleden, efter att ha hämtat barnen på dagis och mötas av ett nystädat hus – ja, det är helt enkelt något fler är beredd att betala för och om de inte skulle göra det – ja, då skulle dessa familjer förmodligen inte heller hinna städa på egen hand.

Rut-avdraget är till mångt och mycket en angelägenhet för storstaden och invånarna där och en skattesubvention anpassad för familjer i en stad som Stockholm; men det fyller en väldigt stor funktion som ligger i att vardagen går ihop för de som använder avdraget i fråga.

Anlita en städfirma i Stockholm

Känner du att du och din familj i Stockholm har svårt att få ihop er vardag och där det ibland känns övermäktigt att hinna med allt så rekommenderas att ni provar på att anlita en städfirma. Många av dessa har fina erbjudanden där man kan prova under en kortare period och där man inte binder sig för en längre period – billigt dessutom; även exkluderat rut-avdraget.

Ibland så är lite hjälp det som i slutändan gör att man som familj kan komma närmare varandra och i många fall så är den hjälpen en städfirma. Rozen Clean är en städfirma som erbjuder hjälp med städningen. 

Utomhusreklam blir aldrig ute

27 Feb 2023

Dags att ta tag i marknadsföringen? Företag ska alltid - oavsett storlek - prioritera sin egen marknadsföring och alltid lägga en del av budgeten på den frågan. Det handlar om att skapa ett varumärke och om att, helt enkelt, synas och genom detta få nya kunder. Många idag vacklar mellan de alternativ som finns. Ska man ta steget fullt ut och fokusera på mer digital marknadsföring eller ska man använda sig av mer traditionell sådan?

Vi skulle dels säga att det är dumt att lägga alla ägg i samma korg, och dels också säga att det finns bättre och sämre typ av reklam. Ser man till mer traditionell marknadsföring så är exempelvis utomhusreklam en bättre lösning än att annonsera i tidningar. Av den enkla anledningen att få idag fysiskt läser en tidning - detta medan vanligt folk fortfarande går på stan, besöker gallerior och går på exempelvis olika konserter och idrottsevenemang.

Digital utomhusreklam ger flexibilitet

Därför är utomhusreklam fortfarande gångbart och ett bra komplement till exempelvis SEO och synlighet på Google samt ett användande av olika sociala medier. Och, även vad gäller utomhusreklam så har det skett förändringar. Många tänker sig bara de stora fasadvepor som hängs upp på fastigheter i olika stadskärnor. Dessa finns fortfarande - och fungerar bra - men en nyhet handlar om Dooh.

Dooh betyder Digital Out Of Home och med detta menas att skärmarna är digitala och att den reklam som spelas upp således både kan vara rörlig och stilla. Det ger dig en väldigt bra flexibilitet och där du exempelvis när som helst kan göra ändringar i din annons - nya priser, rabatter, korrigera textfel etc - och där även en möjlighet finns att förlägga dina annonser till tider då just den målgrupp du vill nå troligen är ute.

Att exempelvis ha en annons vid en busshållplats i samband med att skolorna slutar kan vara en riktig guldgruva. Samma sak om det handlar om en konsert eller en fotbollsmatch: du kan rikta reklamen på samma sätt som du gör online - men på en fysisk skylt. Av dessa skäl är Dooh verkligen något att titta närmare på. Det förenar det gamla med det nya och låter dig både äta- och ha kvar kakan.

Hitta ett bra tryckeri i Stockholm

7 Feb 2023

Ska du trycka upp visitkort, en bröllopsinbjudan eller kanske en reklambroschyr? Då behöver du hitta ett bra tryckeri i Stockholm som kan leverera en tjänst av högsta kvalitet. Visst kan man använda färgskrivaren hemma (om man nu har en sådan), men risken är då stor att resultatet inte ser särskilt professionellt ut. I de allra flesta fall kommer det att synas att man använt skrivaren där hemma, om vi uttrycker oss på det viset…

Är det en trycksak man vill imponera med är det således klokast att vända sig till en professionell aktör. Annars är risken överhängande att den känsla eller det budskap du ville förmedla med produkten går förlorad. Dina visitkort ger dina affärskontakter ett slarvigt och amatörmässigt intryck (vilket kan bli mycket kostsamt), din bröllopsinbjudan får folk att tänka på en loppmarknad (inte särskilt romantiskt) och din reklambroschyr snarare skrämmer bort potentiella kunder än lockar dem till köp (ingen hållbar affärsmodell). Nu var detta förstås rena skräckexempel, men vi använde oss av dem få att visa på att det finns mycket som kan gå fel när man beställer trycksaker.

Tryckeri är en konst

Det finns många tryckerier att välja bland i Stockholm, och det gäller att hitta ett som verkligen kan sina saker. Och då menar vi inte enbart att man har den rätta tekniska utrustningen eller flashigaste materialen utan att man verkligen förstår sig på grafisk formgivning.

Vi skriver att ”tryckeri är en konst” i rubriken ovan och då är det främst den grafiska formgivningen vi syftar på (även om en hög teknisk kompetens också krävs). Det är mycket som spelar in när man skapar en välbalanserad trycksak. Ett litet misstag i formgivningen kan få stora konsekvenser och förvränga det man vill förmedla helt, ungefär som i exemplen ovan. Det handlar, bland mycket annat, om att välja rätt typsnitt, rätt färger samt att placera de olika objekten som ska ingå i trycksaken rätt i förhållande till varandra. Ett misstag behöver inte vara helt uppenbart, men kan ge mottagaren en känsla av att något är fel, utan att denne egentligen kan sätta fingret på det. Och då missar man målet.

Så vänd dig till ett etablerat stockholmstryckeri som har goda referenser och en solid portfölj med tidigare utförda arbeten (be att få titta på dem). Tänk även på att olika tryckerier specialiserar sig på olika saker, så se till att det du väljer verkligen är experter på just det du behöver. Sedan finns det förstås de som behärskar det mesta också.

Var tydlig när du beställer

Till viss del är det upp till dig som beställare att se till att allting blir bra utfört. Det ingår mycket tekniskt finlir i trycksaksproduktion och ju tydligare man är när man beställer desto bättre lär resultatet bli. Det finns en rad olika begrepp du kommer att stöta på under beställningsprocessen, till exempel upplaga, format, omfång, underlag, efterbehandling och packning.

Detta kan låta krångligt och det är således viktigt att man hittar ett tryckeri i Stockholm med god kundservice, som tar den tid som krävs för att man som kund ska känna sig trygg med sin beställning – det vill säga, man litar på att man verkligen får den trycksak man vill ha, av bra kvalitet och till ett rimligt pris.

Hundfoder för en frisk och pigg hund

3 Feb 2023

Som hundägare vill man att hunden ska vara pigg och hålla sig frisk. Därför behövs en grund bestående av ett riktigt bra och passande hundfoder för hunden.

Det är något härligt med att se på en hund som slänger sig över sitt foder med gott humör. Och det är lustigt hur olika hundar kan vara, när det kommer till foder. Vissa hundar måste ägaren nästan tvinga i maten på, vilken mat det än är. Andra slänger i sig maten som om det inte fanns någon morgondag.

Men det finns även en tredje slags hund och det är den som kan ha mat ståendes framme hela dagen, och ändå håller sina mattider som en liten klocka. Den äter inte heller mer än den ska och behöver. Mycket handlar om hunden själv och dess miljö. Men det kan även bero på vilket hundfoder som man ger den.

Fullgott hundfoder

Det ska vara enkelt att ge sin hund ett fullgott och bra hundfoder. Och idag finns det mycket bra foder som inte behöver kosta hela månadslönen. Men ändå är det många som drar sig för att titta på lite mer prisvärda hundfoder, för att man tror att dyrare är bättre.

För de som istället är pålästa och som ser att hunden mår bra, finns en hel del hundfoder att välja bland. Det finns till och med vissa butiker som har tagit fram egna foder, som exempelvis Rustas hundfoder. Som hundägare handlar det bara om att välja ett foder som hunden mår bra av och tycker om.

Mäklare i Sollentuna kan sin stadsdel

10 Dec 2022

En mäklare i Sollentuna gör gott i att ha bra kunskap och information om den stadsdel hen har försäljningar i. Det underlättar även vid värdering av en bostad.

Om du vill sälja din bostad tar du bara kontakt med en mäklare i Sollentuna. Där får du all information om vad som ska göras. Det inkluderar en värdering så att ni båda vet vad som gäller och vilket prisläget är i området. Det är inte bara själva boendet som ska värderas. Området ingår också.

När det är gjort en värdering på bostaden och det har varit någon där från mäklarbyrån och tagit foton på nämnda bostad kommer din mäklare lägga ut den till försäljning. Det är där marknaden finns. Det gör att människor kan hitta den på nätet och därefter bli intresserade av att boka in sig på en visning.

Mäklare Sollentuna sköter hela processen

En mäklare i Sollentuna har som uppgift att ta hand om allt från start till slut. Det gäller hela processen vare sig du vill sälja eller köpa en bostad. Vill du köpa en, sätter du upp dig på en lista som alla mäklare har för att kunna skicka ut ett mail så fort de får in ett intressant objekt.

Vill du däremot sälja din lägenhet eller ditt hus blir processen lite längre för det är mer som ska ordnas med innan. När en budgivning är till ända är det ändå du som säljare som har det allra sista ordet. Du bestämmer vem som får köpa.

Företagshälsovård med fokus på livsstil i Stockholm

6 Dec 2022

Företagshälsovård i Stockholm kan användas som ett verktyg att få en frisk och pigg personalstyrka. Kost och motion påverkar en människas prestationsförmåga.

Inom området “hälsovård” ingår inte bara konkreta sjukdomstillstånd, utan även människors livsstilsfaktorer som kost, motion och rökning. Regelbundna hälsokontroller med fokus på just livsstilssjukdomar är något många vårdföretag rekommenderar andra företagare inom ramen för företagshälsovård.

Hur din personal lever sina liv är naturligtvis helt upp till dem. Alla människor har rätt att göra fria val när det kommer till hur mycket man rör på sig och vad man äter. Men människors livsstil har även en direkt påverkan på den psykiska hälsan och det allmänna måendet. Båda delar är faktorer som i sin tur påverkar prestation i arbetet. Du som är chef har med andra ord ett starkt incitament för att hjälpa dina medarbetare till en hälsosam livsstil.

Företagshälsovård kan leda till livsstilsförändring

Som företagare kan du använda företagshälsovård som ett verktyg för att påverka dina medarbetare i en positiv riktning vad gäller deras allmänna livshållning. Självklart kan du som arbetsgivare inte komma med några pekpinnar, men det du kan göra är att skapa möjligheten för personalen att arbeta för förändring i de fall de vill det själva.

I mötet med vårdgivaren som utför företagshälsovården kommer personalen självklart omfattas av samma patientskydd och integritetsskydd som i den allmänna vården. Du som chef kommer aldrig få veta vad som händer inom ramarna för företagshälsovården. Men det är mycket möjligt att du kommer se de positiva effekterna av det på arbetsplatsen.

Det finns gott om skyltar i Uppsala, och alla andra storstäder

5 Dec 2022

En skylt kan man pryda med mycket och kanske är det just därför som det finns så många skyltar. Tänk till exempel på alla skyltar man kan möta i Uppsala.

Många reflekterar inte över hur många skyltar de möter varje dag. Låt oss ta Uppsala som exempel på skylttäthet. I matbutiken i Uppsala kryllar det av skyltar. Det är skyltar för att hitta rätt i gångarna, skyltar som gör reklam för olika produkter och skyltar som visar priset på alla varor.

Havet av skyltar i Uppsala, eller någon annan storstad för den delen, fortsätter genom hela stadskärnan. Vart och vartannat skyltfönster innehåller en skylt som lockar besökare till butiken eller beskriver tjänster som butiken erbjuder. På olika museer berättar skyltar vad besökaren ser i museets montrar och visst är det via skyltar besökare hittar gatunamn, allmänna toaletter och luncherbjudanden. Ja, skyltar finns nästan överallt.

Alla behöver vi skyltar genom livet

Många av oss möttes av en skylt den dagen vi tog studenten. Föräldrarna hade valt ut en lagom pinsam bild och klätt en stor studentskylt med denna ackompanjerad av information om namn och årskurs på den nybakade studenten.

Skyltar var kanske också vad som behövdes den där gången vi kom till världen. För att garantera att de blivande föräldrarna kom till förlossningen och inte hörselmottagningen, eller någon annan avdelning, var skyltar på sjukhuset troligen en nödvändighet. Ja, skyltar av alla de slag behövs genom hela livet, och i alla städer, om än för olika ändamål. 

Ekonomisk förvaltning ger dig mer kontroll över företaget

5 Dec 2022

För BRF och företag är detta något ni bör läsa om. Har ni inte redan någon som hjälper er med viktiga saker, så bör ni kolla in på ekonomisk förvaltning.

Om man hade vetat att det skulle vara såhär svårt att sköta allt kring sitt företag. Då kanske man rent av inte hade skaffat det. Det är inte bara att starta ett företag och lyckas driva det, utan runt omkring tillkommer det skatter, moms, bokslut och så mycket mer. Saker som måste lämnas in i tid och dessutom en hel del siffror och räkning.

Skulle man anställa en extra person till företaget som skötte bara det? Eller skulle man sitta där själv med högvis av papper och försöka få allting rätt? Många tankar for igenom huvudet när man försökte hitta den bästa lösningen. Trots att den bästa lösningen var framför näsan på en hela tiden, tydligt på lappen stod det “Ekonomisk förvaltning - för bättre kontroll”

Vad innebär ekonomisk förvaltning?

Den där lappen som låg där, kanske skulle man ta och kolla in den. Det kan vara precis vad som behövs för att göra hela företaget lite enklare. Hjälp med bokslut på löpande band, löner, moms, skatt, oj oj oj, det kan inte bli mycket bättre.

Ett mindre, personligt företag för professionell ekonomisk förvaltning är det man väljer. Ett som man känner sig trygg med och har tiden att hjälpa en så mycket man behöver. Dessutom att de lyssnar på ens önskemål och endast tar sig an det man önskar av dem.

Redovisa moms direkt via mobilen

20 Nov 2022

Har du svårt att komma ihåg att det är dags att redovisa moms? Eller är det svårt att faktiskt veta vad du ska göra? Skaffa enkel hjälp med en app i mobilen.

Som momsregistrerad företagare är du tvungen att redovisa momsen. Momsdeklarationen ska skickas in en gång om året, varje kvartal eller varje månad. Det hela beror på hur företaget är registrerat och som egenföretagare behöver du veta när det är dags. Skulle det finnas moms att betala ska det ske i samband med att du redovisar momsen.

Låter detta komplicerat? Det kan det nog vara om du inte är utbildad inom ekonomi, bokföring eller fakturering. Därför är det många egenföretagare som väljer att anlita någon med den här kunskapen som kan göra arbetet åt dem. Det blir dock en extra utgift som du kanske inte vill ha, men det finns snabba och smidiga lösningar.

Redovisa moms och mycket annat med hjälp av en applikation

För att göra det enkelt för egenföretagare och entreprenörer finns det idag applikationer till mobilen som kan hjälpa dig med mycket av det pappersarbete som du är tvungen att göra. Du kan fakturera och göra din bokföring online från din telefon, utan några krångel.

Samtidigt kan du få påminnelser från appen för viktiga händelser som du inte får glömma. När det exempelvis är dags att redovisa moms får du en notifikation direkt i mobiltelefonen. Du kan sedan gå till appen för att göra momsdeklarationen som du sedan kan ladda upp till Skatteverket.

Dörrautomatik – för allas rätt att ta sig fram i Stockholm

15 Nov 2022

Dörrautomatik är en del i att göra Sveriges huvudstad Stockholm tillgänglig för alla sina invånare. Du som är företagare bör undersöka dina möjligheter.

Föreställ dig att du sitter i en rullstol och ska försöka öppna en tung dörr i massivt trä där handtaget sitter alldeles för högt upp, då dörren är anpassad för fotgängare. Lägg till att ingen saltat gatan den här kalla blöta vintermorgonen. Gatan är isig och hal. Du är ensam och ska försöka ta dig in. Det framstår som en omöjligt uppgift.

Detta är ett inte helt ovanligt och frustrerande scenario för väldigt många människor i Stockholm som är rullstolsbundna eller som har andra funktionshinder. Många företag har behov av att anpassa sina lokaler för att underlätta framkomlighet och tillgänglighet. Detta kan enkelt göras med dörrautomatik.

Dörrautomatik – en demokratisk fråga

Alla människor bör ha samma rätt till tillgång till sin stad. Det är en demokratisk fråga, och också därför som det på många platser i huvudstaden är helt nödvändigt att installera dörrautomatik. Många verksamheter har också krav på sig från Stockholms stad att hålla sina lokaler tillgängliga för alla invånare, inklusive de med rörlighetshinder.

Du som driver verksamhet i Stockholm där du tar emot besökare, bör med andra ord se över dina skyldigheter och möjligheter vad gäller dörrautomatik. Självklart är inte dörrautomatik ett lagkrav för att få bedriva till exempel café- eller restaurangverksamhet, men det är ett enkelt och smidigt sätt att tillgodose de krav som faktiskt ställs på verksamheten.

Slappna av och anlita en mäklare på Hisingen

13 Nov 2022

Inför bostadsförsäljningen är det ett smart val att anlita en mäklare på Hisingen som tar hand om det. De når ut till rätt typ av människor med din bostad.

Många drömmer om möjligheten att få bo i Göteborg, eller ännu bättre, på Hisingen. Den vackra ön som är fylld av vackra platser och glada och goa Göteborgare. Mycket bättre än så blir det inte. Trots det kan man behöva sälja sin bostad där. Den kan ha blivit för liten, eller så vill man helt enkelt bo någon annanstans.

Försäljningen av en bostad på Hisingen behöver inte vara alltför svår. På ett sådant populärt ställe är allt som behövs, att locka och nå ut till rätt människor. Det gör ni genom att låta en mäklare sköta det. Låt dem skriva om alla fördelarna med ditt boende och låt dem annonserna om det på sina webbsidor.

En mäklare som kan Hisingen

För att lyckas med en försäljning av sin bostad behöver man nå ut till rätt människor. Människor går efter storlek, plats och även området. Med en bra beskrivning från mäklaren när du ska sälja hus på Hisingen, så framgår allting tydligt och gör det mer attraktivt.

Frågorna som kommer från spekulanterna svarar givetvis mäklaren på. Mäklaren tar i stort sett hand om allting när det kommer till att sälja en bostad. Deras hjälp är ovärderlig både för säljaren och för köparen. För att inte tala om att affären blir tryggare för alla inblandade.

Liveshopping är det senaste inom e-handel

10 Nov 2022

Liveshopping erbjuder kunden anonymitet och samtidigt möjlighet att engagera sig i en säljupplevelse. Särskilt om presentatören är duktig och medryckande.

E-handeln är här för att stanna. Åtminstone tills det dyker upp något ännu mer tekniskt avancerat alternativ som vi ännu inte kan föreställa oss. Fram tills dess så utvecklas dock e-handeln alltmer. En grej inom denna handel, som känns väldigt ny och spännande, även om konceptet egentligen funnits ett tag, är live shopping.

Live shopping fick ett rejält uppsving under coronapandemin, eftersom det var det bästa sättet att erbjuda kunderna en säljupplevelse som så långt som möjligt liknande ett fysiskt besök i butik. Detta utan minsta risk för smittospridning.

Liveshopping ger mer än ett blasé butiksbiträde

På många sätt kan live shopping faktiskt till och med ge kunden mer än ett fysiskt besök i butik. Vi svenskar är ganska dåliga på att ta hjälp av expediter. Om vi behöver hjälp med tekniska prylar kanske vi gör det, men när det gäller shopping av till exempel kläder så är vi snabba med att säga “nej tack, jag tittar själv”. Vi klarar liksom inte riktigt av den situationen.

Vid live shopping blir kunden mer anonym och syns inte där denne sitter hemma vid skärmen. I och med det så vågar kunden att ställa frågor och blir mer engagerad i hela upplevelsen. Särskilt gäller det förstås om företaget anlitar en riktigt bra presentatör, såsom en influencer. Denne har en framtoning som kan skilja sig rejält från ett blasé butiksbiträde.

← Äldre inlägg