Redovisningsbyrå i Stockholm sparar tid

Har du inte koll på matematiken och förfasar dig när det är dags att ta hand om bokföringen? Det kan vara ett minne blott med redovisningsbyrå i Stockholm.

Magen är som en enda knut och de dansande siffrorna på skärmen säger inte något. Tanken på allt som är fel men som man inte kan se på grund av okunskap. Det är något av ett gissel för småföretagare som förväntas kunna bokföring och veta vad alla olika konton ska betyda.

Karin mindes första gången hon skulle träffa den person hon anlitat för att ta hand om deklarationen. På vägen dit hade hon gått med lätta steg. Säker på att hon fått allt rätt. Det var ju faktiskt inte så många poster så det hade varit enkelt att föra in räkningar och intäkter i bokföringsprogrammet hon skaffat.

Redovisningsbyrå är den riktiga lösningen

Denna gången hade hon inte gått med lätta steg, för hon visste att det även denna gången skulle finnas fel i det hon gjort. Hon hade rätt. Ekonomen som hjälpt henne var inte särskilt pedagogisk och hon kände sig som en skamsen hund när hon gick därifrån med svansen mellan benen.

Några dagar senare kände hon för första gången lättnad när hon avslutat ett samtal för att få hjälp. Hon skulle äntligen anlita en redovisningsbyrå i Stockholm. Den hon talade med hade varit tillmötesgående och trevlig. Nästa vecka skulle de träffas för att gå igenom vad hon ville ha hjälp med. En sten hade lyfts från hennes axlar.

19 Aug 2023