Till vad ska du ha ett lastväxlarflak?

Lastväxlarflak är av stort värde för den som behöver både förvara och transportera material av större storlekar. De påminner på så sätt väldigt mycket om till exempel containerlösningar.

När man åker förbi en lastbil utan flak känns det alltid så konstigt. Det känns precis som att någonting fattas. Det ser så snopet, ensamt och nästan lite löjligt ut. Lite som en ödla utan svans. Du får kanske till och med känslan att du skulle vilja köpa ett lastväxlarflak åt lastbilschauffören bara för att det inte ska se så tomt ut.

Eller åtminstone någon slags container som den kan slänga upp på flaket. För just nu ser lastbilen mest ut att bara köra runt med brallorna nere. Och om lastbilschauffören inte vill ha lastväxlarflaket kan du ju behålla det själv. Man vet nämligen aldrig när man kan behöva ett schysst lastväxlarflak.

Samla skräpet på ett lastväxlarflak

Men vad har man egentligen ett lastväxlarflak till? Om du nu ska behålla det själv vill säga. Det vore ju onödigt om det ska stå och samla damm någonstans. Det tar också rätt mycket plats. Som bekant hade den ju faktiskt kunnat fylla ett lastbilsflak. Tja, det skulle kunna vara användbart om du behöver förfara stora grejer på en begränsad yta.

Som till exempel bråte och skräp efter att du sysslat med renoveringar och har massa byggavfall du ska göra av med. Sedan kan du ju kalla på den där lastbilschauffören igen och se om han eller hon vill köra iväg med ditt bråte.

Mer info: lastväxlarflak.nu

30 Aug 2021