Så lyckas man med sin badrumsrenovering i Stockholm

Ett nytt badrum är drömmen för många. Men en badrumsrenovering kräver mycket planering för att den ska bli lyckad. Här kommer några tips för er i Stockholm.

Badrummet har man inte chansen att renovera särskilt ofta eftersom det både tar tid och kan kosta en del. Därför är en badrumsrenovering ofta ett roligt projekt. Generellt brukar man säga att man bör renovera badrummet vart femtonde till tjugonde år. Längre än så klarar inte material och tätskikt att stå emot fukt och vatten.

Badrummet är det rum i bostaden som hemmafixaren ska hålla sig borta från. En badrumsrenovering är komplicerad och kräver dessutom expertkunskaper. Därför måste man anlita certifierade hantverkare som är certifierade för våtrumsarbeten. Struntar man i detta kommer försäkringen inte att gälla om tätskikt och andra installationer blir fel.

Prisvärt att använda sig av totalentreprenad vid badrumsrenovering

Att planera för hur badrummet ska se ut och välja stil, inredning och material är det roligaste med en badrumsrenovering. Men det är lätt hänt att kostnaderna skenar då badrumsinredning finns i alla möjliga prisklasser. För att inte bli ruinerad är det bäst att redan från början göra en budget och sedan hålla sig till den.

En badrumsrenovering i Stockholm kräver också många olika typer av hantverkare som exempelvis elektriker, plattsättare och rörmokare. Att använda sig av totalentreprenad och en firma som är specialiserad på badrumsrenovering brukar därför vara det smidigaste. Inte sällan blir det faktiskt också billigare än att anlita varje hantverkare för sig. Läs vidare om hur du bäst kan få hjälp med badrumsrenovering här: stockholmsbadrumsrenovering.se

28 Sep 2022