Rekryteringsföretag hittar spetskompetens i Stockholm

Att hitta rätt person för jobbet kan vara nog så svårt om man har framförhållning. Blir det bråttom kan ett rekryteringsföretag i Stockholm lösa problemet.

Företaget hade funnits under många år och fungerat som ett väloljat lokomotiv. Ledningen som satts ihop var mycket aktiv och de var duktiga på att styra och leda företaget framåt. Ta tag i de stora frågorna och hitta nya ingångar för att öka verksamheten. Det kunde inte ha fungerat bättre.

Så en dag berättade vd:n Marie Svensdotter att hon skulle avsluta sitt uppdrag för företaget. Hon hade bestämt sig för att flytta till sin födelseort för att finnas till för sin sjuka mamma. Kollegorna tyckte om Marie och fick henne till sist att ta tjänstledigt på obestämd tid för att sedan lämna när de hittat en ersättare.

Mycket kompetent rekryteringsföretag

Kerstin var som spindeln i nätet och fixade det mesta på kontoret. Hon hade tidigare varit i kontakt med ett rekryteringsföretag i Stockholm och hade skaffat kontakter. Den här gången var det lite annorlunda. Det var inte en vd som skulle stanna, utan en tillfällig vd medan Marie var hos sin sjuka mamma.

Rekryteringsföretaget hade något som kallades interimslösningar. Det vill säga de kunde söka rätt på en tillfällig vd som passade för deras typ av företag. Det var en fördel att de haft ett tidigare samarbete då rekryteringsföretaget kände till företaget och visste vilka behov de hade. Av Kerstin fick de all information de behövde för att hitta en ersättare under perioden Marie var borta.

29 Aug 2022