Porttelefon med eller utan kamera för BRF

En porttelefon för BRF kan kombineras med en kamera som skapar säkerhet och trygghet för de boende och gör det lätt när någon vill besöka fastigheten.

En gång i tiden fanns det bara en ringklocka med namnskylt vid porten som man ringde på. Därefter fick den man skulle hälsa på antingen komma ner och öppna eller stoppa in nyckeln i lite tidningspapper och kasta ner den på gatan. Nästa steg i utvecklingen var att det gick att trycka på en knapp inne i lägenheten och porten öppnades. Ofta resulterade det i att obehöriga ringde på alla portklockorna och hoppades att någon skulle vara för bekväm för att komma ner eller titta efter vem som ringt och bara trycka på öppningsknappen. Utvecklingen har gått vidare och nu finns moderna porttelefoner för BRF med kamera som höjer säkerheten i fastigheten och gör att obehöriga inte kan komma in.

En modern porttelefon för BRF höjer säkerhet och trygghet i fastigheten

En modern porttelefon fyller samma funktion som de äldre men har den fördelen att man kan tala med den som ringer på. Det går dessutom att komplettera porttelefonen med en kamera så att man ser vem som står utanför porten. Har fastigheten redan ett passersystem för BRF kan man koppla ihop porttelefonens funktioner med resten av systemet. Den som ringer på kopplas direkt till den mobiltelefon eller hemtelefon som besöket gäller. När du kontaktar ett företag som arbetar med porttelefon för BRF hjälper de till att hitta den lösning som passar din bostadsrättsförening bäst.

12 Apr 2022