Nyttan av ett företagslarm på veterinärkliniken i Stockholm

Oavsett vilken verksamhet du bedriver i Stockholm med omnejd så kan ett företagslarm vara väl värt pengarna. Det ger dig trygghet och därmed bättre sömn.

Jessica låg och sov när mobiltelefonen plötsligt väckte henne klockan tre på natten. Yrvaket ryckte hon den till sig och såg på displayen att det var ett samtal från larmcentralen. Hjärtat for upp i halsgropen. Vad hade nu hänt? Hon började genast oroa sig för att det hade varit inbrott på veterinärkliniken som hon drev.

Personen från larmcentralen informerade mycket riktigt om att det hade skett ett inbrott. Larmsystemet på kliniken hade aktiverats fyrtiofem minuter tidigare. De hade snabbt haft personal på plats som hade kunnat konstatera att ett fönster var krossat. De tog sig in i lokalen med hjälp av sina nycklar och hittade snabbt förövaren som fortfarande var kvar.

Tacksamhet över ett företagslarm i Stockholm

Larmcentralen informerade Jessica om att de hade avhyst mannen och säkrat lokalerna. Lyckligtvis hade han ännu inte lyckats ta sig in i säkerhetsskåpet där medicinerna förvarades. Det var verkligen en lättnad för Jessica att höra. Hon kunde pusta ut.

Det var inte länge sen som Jessica hade låtit installera ett företagslarm. Nu var hon verkligen tacksam över att hon inte hade skjutit upp det ytterligare. Det var en trygghet att veta att någon hade koll på hennes klinik i Stockholm när personalen inte var där. Det borgade för god sömn. Att bli väckt de enstaka gånger som något verkligen hade inträffat var ett litet pris att betala.

26 May 2022