Mäklare i Mölndal hittade perfekt boende

Vad man önskar av sitt boende är olika från person till person. Där är en kontakt med mäklare i Mölndal optimal för att få de svar om bostäder man behöver.

Efter att ha fått jobbet som avdelningschef på varuhuset i Göteborg insåg Anna att hon inte tänkt på boende. Att hon skulle få jobbet hade känts otroligt. Men nu stod hon här och paniken började ta form i hennes bröst. Var skulle hon börja leta för att hitta ett nytt hem?

Hon googlade fram en karta för att se vad som fanns runt Göteborg. I stan vågade hon inte ens tänka på vad priserna låg på. En mäklare i Göteborg gav henne en hemsidan till en mäklare i Mölndal. Hon kunde lika väl börja där som någon annan stans och bokade en tid för besök.

Mäklaren var genuin och hjälpsam

Det var en vacker dag när hon körde in i Mölndal. Hon tittade på klockan och såg att hon kom precis lagom för att parkera och gå till mäklarkontoret. Där mötte Maria upp och bad henne slå sig ner på hennes kontor. Samtalet flöt på medan Maria bjöd på kaffe och sedan visade henne några objekt.

Flera av lägenheterna hade potential att bli ett hem. Mäklaren visade området kring centrum och vid ett café satt flera människor i olika åldrar och samtalade. Maria berättade om ett volontärprogram hon deltog i. Det väckte Annas intresse. Hon bad mäklaren berätta och plötsligt visste Anna att det var här hon ville leva. Kontakta en mäklare här: www.mäklaremölndal.com

28 Jun 2022