Led-skyltar har många fördelar

Dags att profilera ditt företag på allvar? Led-skyltar är ett givet val i denna fråga och något som ger dig marknadsföring dygnet runt, året om och som alltid kan dra till sig intresse från nya, potentiella kunder.

Som företag så kan man inte räkna med att kunderna kommer utan ansträngning. Idag är detta mer tydligt än någonsin tidigare och där rätt marknadsföring - i rätt kanaler - kan vara skillnaden mellan ett framgångsrikt företag och en klassisk konkurs.

Skyltar som markerar närvaro i en stadsmiljö är ett enkelt sätt att marknadsföra den egna verksamheten på. Genom en skylt så drar man till sig intresse bland folket på gatan och med rätt utformning så kan man även skapa en riktig snackis som tenderar att bidra positivt till hela stadsmiljön.

Led-skyltar är då den givna lösningen och det finns tydliga skäl till detta. Dels så handlar det om ekonomin. Ledskyltar håller längre och ger mer valuta för pengarna. Dels så finns även en miljösaspekt där led-skyltar är avsevärt mycket energisnålare. En annan fördel handlar om att led-skyltar är väderbeständiga: utformas de för det nordiska klimatet så klarar de den kallaste vintern, den regnigaste hösten såväl som det varmaste sommardagen. Detta utan att du som företagare behöver anstränga dig.

Led-skyltar i alla tänkbara varianter

Det bästa med led-skyltar handlar emellertid om den stora valfriheten. Led-lampor och skyltarna kan formas utifrån kundens personliga preferenser och smak: det ger stora fördelar för den verksamhet som vill sticka ut och skilja sig från mängden.

Ett alternativ idag är en så kallad blast from the past i form av den klassiska neonskylten som kommit att göra en storstilad comeback, men nu mer led-neon istället för den äldre varianten. Intrycket och uttrycket blir detsamma som förr: ett varmt, härligt ljussken som direkt fångar intresse och där man kan skapa i stor sett alla former, experimentera med färger och använda olika typsnitt. Men, där man även njuter den komfort och de fördelar som Led för med sig. Det bästa av två världar.

LED-neon är en storsäljare och ett väldigt bra val att göra. Kanske kan vi återigen få till den där härliga miljön som fanns i Stockholm under 1920-talet då neonet lyste upp staden under kvällar och nätter? Men utan samma kostnader. Led-skyltar är billiga i drift och här finns definitivt inget som står i vägen rent kostnadsmässigt.

2 Jun 2021