Laddstationer på företag växer så det knakar

Vill du hänga med i utvecklingen är det läge att skaffa laddstation till företaget. Det ger dina anställda mer effektiv tid. De laddar medan de är på jobbet.

För att du ska kunna installera en laddstation krävs det en del saker. Först måste du ha tillstånd av markägaren. Du behöver ta reda på om det krävs bygglov. Det gör det oftast inte. Men om du tänker ha ett litet skyddande tak kan du råka ut för att du måste skaffa bygglov.

Kolla sedan upp med ett elnätsbolag var det finns el i närheten. Det är ju av största vikt att du ansluter till ett elnät för att få allt att fungera. Sedan ska du ta in offerter från olika försäljare. De hjälper till med allt. Men det kan variera kraftigt i deras prissättning. Kolla vad som ingår.

Laddstation på företaget är en bra investering

En företagsladdstation är till nytta för alla anställda. Det innebär också att du själv äger elen och inte behöver betala någon annan. Det är bara anslutningen till elnätet som ligger bland dina framtida räkningar. På plussidan ligger glad och nöjd personal som gör sitt bästa på jobbet.

Att investera i en laddstation för företag är att investera lite i din och andras framtid. Det kommer att komma mycket gott ur det hela, inte minst ekonomiskt. Har dina anställda en förmånsbil kommer det bli så mycket bättre om de kan ladda den medan de är på jobbet. Kom ihåg att välja en bra utrustning.

10 May 2022