Hitta en bra uppställningsplats

I en större stad som Stockholm så kan det vara svårt för företag att hitta ytor att ställa sina fordon, maskiner och exempelvis baracker på. Detta i samband med större byggprojekt där man som underleverantör anlitas för att exempelvis gräva, armera eller göra någonting annat åt en större entreprenör. Inte sällan så kommer man då från en större stad och hamnar mitt i en logistisk knut som kan vara svår att lösa.

Genom att aktivt söka efter en pålitligt uppställningsplats så kan man lösa upp denna gordiska knut med ett Alexanderhugg. För, det finns bra uppställningsplatser i Stockholm att hyra - för en billig peng och med centrala lägen ungefär 20 minuter från de centrala delarna av staden. Enklare och bättre än så kan det inte bli.

Tänk på detta när du hyr uppställningsplats

Det finns emellertid saker att reda ut vad gäller en uppställningsplats och en hyra av en sådan. Först och främst så måste man klargöra hur pass mycket yta man behöver och exempelvis räkna på hur många fordon och maskiner som ska ställas upp. Nästa fråga handlar om längden: hur länge ska företaget hyra denna uppställningsplats?

Ett tips gällande detta är att ta i lite i överkant och gärna hyra lite längre än den estimerade tiden för det projekt man anlitas för. Detta av den enkla anledningen att ett projekt sällan sker exakt enligt planerna och ett en viss försening nästan alltid inträffar. Vill det sig illa så kan den uppställningsplats man hyrt vara uthyrd till någon annan nästa vecka - därav vikten av att hyra lite längre. Utöver detta är det viktigt att man också ser över exempelvis möjlighet till elektricitet, rinnande vatten och avlopp. Ska man exempelvis ha en barack stående - eller husvagnar - så måste dessa bekvämligheter finnas.

Säkerhet är en annan viktig fråga att se över. Tyvärr sker många inbrott och stölder och just fordon och maskiner är alltid intressanta på den svarta marknaden. Att det finns både larm och övervakning i form av väktare är nästan ett måste.

20 Oct 2022