Golvslipning perfekt för hemmafestare i Stockholm

Golvslipning i Stockholm räddar ditt golv efter den röjiga hemmafesten. Konstigt, det där med att klackarna skulle slås i taket. Varför är det då hack i golvet?

Att slå klackarna i taket är ett bra märkligt uttryck. Särskilt eftersom det inte alls är i taket de där klackarna slås när det är fest, utan i golvet. Med ett sorgligt synbart resultat på din fina ekparkett. Men sörj inte, utan gläds åt att ni hade så roligt på hemmafesten i Stockholm förra helgen. Golvet, det är bara att slipa om.

Det kan vara lite känsligt att be om ersättning för ett hackigt golv efter en fest. Om du funderar på att sms:a alla gästerna om att de ska swisha dig en summa för golvslipningen, kan det vara värt att överväga att inte göra det. Du kan lätt framstå som lite ogin, även om du var en så generös värd häromsistens.

Golvslipning värt en slant – men betala själv

Golvslipningsexperterna tar heller inte särskilt mycket betalt för sina tjänster. I alla fall inte om du jämför med den glädje golvet beredde dig och dina gäster på din fest. Livet är en lång räcka avvägningar. I det här fallet kan det vara bättre att ta notan själv, och kanske lägga in en matta i vardagsrummet innan nästa brakskiva.

Sedan får du så klart avgöra hur du ska göra nästa gång du blir hembjuden till de klackmarodörer som förstörde ditt fina golv. Vilka skor tar du på dig? De sylvassa stilettskorna eller dina mjuka inneskor? Hämnden kan vara ljuv.

4 Aug 2022