Golvläggare gjorde skillnad i Mora

Ett hem kan vara nyrustat. Men har man kvar gamla golv hjälper det föga. För att bostaden ska komma till sin rätt kan man be en golvläggare i Mora om hjälp.

När paret Eriksson skulle gå på visning var de exalterade. Huset var nyrenoverat vilket innebar att om de köpte det kunde de flytta in omgående. Det känns lyxig att inte behöva renovera. Det enda som de visste behövde fixas var trädgården. Den var ett enda kaos av blommor och ogräs.

De var många som kom till visningen och de oroade sig för att en budgivning skulle bli svår för dem. De miner som syntes på de anda husletarna var inte stora leenden som förväntat. Huset var visserligen renoverat men de kunde inte för sitt liv förstå varför de nuvarande ägarna valt att låta de gamla golven ligga kvar.

Golvläggare jobbar med mångfald

När budgivningen började visade det sig att det bara var ett par till som var intresserat. Vann de budgivning skulle de fått ett pris som gav dem råd att lägga nya golv överallt. Liten chans hade de trott, men det visade sig att de lyckades. Genast kontaktade de en golvläggare i Mora.

Golvläggaren de valt hade flera olika typer av golv att välja mellan. De valde plastgolv i hallen och tvättstugan. Resterande rum skulle få vackert trägolv inlagt och lackat. Jobbet tog sin tid, men så fint det blev. De nya golven hade skapat en helt ny känsla där all den tidigare renoveringen kom till sin rätt.

11 Oct 2022