En ny företagsskrivare

Eftersom behovet av skrivare kan variera så är den bästa lösningen att hyra en företagsskrivare med fast månadsavgift, det är onödigt att binda upp sig så man tar en utan bindningstid.

Periodvis kanske man behöver många skrivare på ett företag. Det kan vara att man har behov av en stor färgskrivare som kan göra både A4- och A3-utskrifter för det löpande. Sedan kan man behöva en eller ett par bordsskrivare också för att kunna skriva ut avtal eller brev på ett smidigt sätt utan att behöva gå iväg.

Då är det onödigt att köpa in maskiner eftersom de kommer att få stå oanvända långa perioder. Att hyra skrivare precis när de behövs blir då det bästa alternativet. Därför finns det företag som hyr ut skrivare av hög kvalitet men utan bindningstid. Man kan hyra skrivaren månadsvis och bara så länge som man behöver den.

Företagsskrivare av hög kvalitet med fast månadsavgift och med service

Skrivarna hyrs dessutom ut med en fast månadskostnad och de levereras till den plats där de ska stå. En tekniker kommer ut med maskinen, packar upp och installerar den där den ska stå.

Teknikern ser till att allt fungerar och att någon eller några på plats får alla instruktioner om hur den fungerar. Den blir också ansluten till företagets nätverk, sedan är det bara att börja använda den.

Självklart ingår service på maskinen om något blir fel. Man kontaktar bara de som hyr ut företagsskrivaren och en tekniker kommer på plats för att fixa problemet.

22 Dec 2021