Digitala informationsskärmar är praktiska

Med hjälp av digitala informationsskärmar kan du visa allt från tidtabeller för närmaste buss, till att informera om pågående kampanjer och rabatter. Smidigt!

Med hjälp av digitala informationsskärmar kan du snabbt nå ut med information, uppdatera informationen i realtid och samtidigt fånga kundernas intresse. Digitala informationsskärmar kan användas på tågstationer, i köpcentrum och på skolor. De är mångsidiga och smidiga, för både dig och användaren. De blir allt vanligare ute i samhället och du har säkert redan använt en, utan att tänka på det.

Eftersom informationen läggs ut på distans och digitalt går det snabbt och lätt att uppdatera, ändra eller korrigera informationen som visas på skärmen. Det gör att digitala informationsskärmar är användbara för att exempelvis visa nyheter, rabatter och erbjudanden, tider, kartor, samhällsinformation och mycket, mycket mer.

Framtiden är digitala informationsskärmar

I större köpcentrum är det vanligt med informationstavlor och kartor, för att ge kunderna en tydlig överblick. Idag kan du installera digitala informationsskärmar för att samla allt på ett ställe. Skärmarna kan visa både karta, butiker, tid och busstabeller samtidigt. Om du väljer interaktiva digitala informationsskärmar kan kunden själv växla mellan de olika lägena, söka efter produkter, zooma på kartan och annat användbart. Det gör att shoppingupplevelsen blir mycket trevligare.

Även i skolor kan digitala informationsskärmar vara användbara. Om de sitter i korridoren kan de visa veckans matsedel, information om idrottsdagar, inställda lektioner och stora inlämningar. Även här kan informationen enkelt uppdateras så att både elever och personal får korrekt info i realtid. Ta klivet in i framtiden, med hjälp av digitala informationsskärmar.

20 Oct 2022