Därför bör du installera passersystem på firman i Göteborg

Att installera passersystem i företagets lokaler i Göteborg har flera fördelar. Dels de rent konkreta. Men det kan också få effekt på era försäkringspremier.

Har du koll på vem som befinner sig i dina lokaler och när de gör det? Om inte, kan det vara läge att kolla upp det där med passersystem. I alla fall om du och ditt företag bedriver verksamhet av lite känsligare art. Det kan handla om ett advokatkontor. Ett laboratorium. Eller ett vanligt enkelt lager med stöldbegärligt gods.

Tyvärr kan det faktiskt vara så, att även din egen personal behöver få sin tillgång till lokalerna begränsad. Även om du har fantastiska medarbetare som aldrig skulle få för sig att göra något fuffens på firman. Det kan nämligen ha vissa försäkringsmässiga fördelar, att ha ett passersystem installerat.

Passersystem kan sänka era försäkringspremier

När du letar efter en leverantör av passersystem i Göteborg ska du naturligtvis höra av dig direkt till ditt eget försäkringsbolag, för att se om de har några åsikter om säkerheten i olika passersystem. Vissa försäkringspremier kan sänkas betydligt om du har rätt lås, larm och passersystem på plats. Ta den informationen med dig när du beställer passersystem.

Ta också tillfället i akt och se över hela säkerheten på firman. De som arbetar med passersystem har ofta nära samarbeten med olika larmbolag och kan även erbjuda andra säkerhetsmässiga åtgärder. Det kan vara värt att göra en liten investering nu, för att förhindra eventuella stora förluster i framtiden om säkerheten blivit satt på spel.

8 Nov 2022