Cellgummi - ett utmärkt val för krävande miljöer

Ska ni täta om era fönster eller ytterdörren? Eller kanske behöver bilen få nya lister? Oavsett vilket det gäller så ska ni välja cellgummi. Läs vidare här om varför ni ska välja just det.

Era fönster och ytterdörren i det nya huset drar så väldigt. Ni har sedan ni flyttade in gått igenom alla fönster för att se var det drar ifrån som mest. Men det är faktiskt alla husets fönster som har dålig tätning. Så även när det gäller ytterdörren på huset. Ni behöver täta om för att inte få det svinkallt i huset i vinter. De gamla listerna som suttit där innan måste ha varit väldigt slitna och inte blivit bytta på väldigt många år. Ni kollar runt lite vad ni skulle kunna använda er av för något och kommer fram till att cellgummi blir det ni ska använda till fönstren och dörren.

Med cellgummi får ni tätade fönster

Cellgummi är ett utmärkt val när det gäller att täta. Det kan handla om allt från fönster och dörrar till bilens lister. Även andra krävande miljöer använder sig av cellgummi för att få riktigt tätt. Cellgummi finns i olika storlek och format, allt för att det ska passa väl till det ändamål det ska användas till. Materialet är formbart, väldigt elastiskt och har en lång livslängd. Med hjälp av detta kommer ni inte att frysa i vinter. Era fönster och ytterdörren kommer vara rejält täta. Ni kommer nog inte behöva täta om fönstren på väldigt många år.

3 Mar 2022